top of page

3η Εβδομάδα_Παρασκευή

Την Παρασκευή πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη, πλέον, επίσκεψή μας στο πάρκο Herastrau, αφού καλωσορίσαμε στην παρέα μας δύο καινούριους φίλους: τον Κωνσταντίνο και τον μικρό Άρη.

Λόγω της ενασχόλησης με τα αθλήματα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθ’ όλη την εβδομάδα, οργανώσαμε στο πάρκο αρκετές αθλητικές δραστηριότητες. Τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και συμμετείχαν σε αγώνες τρεξίματος, σε αγώνες τρεξίματος με εμπόδια καθώς και στο αγώνισμα της «σφαίρας». Σε όλα τα αγωνίσματα προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τους βασικούς κανόνες, είχαμε κερκίδα και ο νικητής έκανε το γύρο του θριάμβου. Οι αθλητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας παρέλαση, κρατώντας την ελληνική σημαία.

Τα παιδιά έπαιξαν επίσης με ρακέτες, με σκοινάκι, με κώνους και κρίκους αλλά και με το παιχνίδι με τα σκοινιά, το οποίο είχαμε στήσει στα δέντρα του πάρκου την προηγούμενη εβδομάδα και το βρήκαμε άθικτο. Με άλλα λόγια, αυτή τη φορά η επίσκεψή μας στο πάρκο απαιτούσε έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Το πικ νικ μας έγινε πάλι δίπλα στη λίμνη ενώ μια βόλτα στα περίπτερα του πάρκου ήταν αρκετή για να βοηθήσει τα παιδιά να αναπληρώσουν τις θερμίδες που κατανάλωσαν :) !





Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page